Влаштуємо генеральне прибирання в організмі? 5 способів провести детокс і стати здоровішим!

0 Comments

Велике місто, як ніхто інший, сприяє засміченню організму токсинами. Ці отрути є винуватцями багатьох проблем зі здоров’ям, зокрема поганого травлення, стану шкіри, волосся, появи зморшок, стресів і навіть депресій!

Окрім мегаполісів, ваш організм забруднюють ще й неякісна їжа, проточна вода, неорганічна косметика та відсутність фізичних навантажень.

Для того, щоб очиститись від токсинів, існує детокс! Іншими словами, це прибирання всього організму, що полягає в режимі харчування або зміни способу життя. Сьогодні ми поговоримо про те, які види детоксикації існують!

Більш детальна інформація за посилянням vabos.com.ua

Влаштуємо генеральне прибирання в організмі? 5 способів провести детокс і стати здоровішим!

  1. Харчовий детокс

Існують різні види харчового детоксу, від голодування до переходу на соки та смузі. Але це не обов’язково. Достатньо лише додати до свого раціону більше корисних, свіжих продуктів. Овочі, фрукти, ягоди та горіхи – найкращі помічники в цьому.

Вживайте достатню кількість звичайної чистої води. І виключіть шкідливу їжу: напівфабрикати, каву, цукор, алкоголь, муку.

  1. Цифровий детокс

Всілякі гаджети, інтернет та соціальні мережі – безжально крадуть наш час. Іноді корисно влаштовувати цифровий детокс.

Наприклад, виділіть один тиждень, під час якого ви користуватиметеся ноутбуком і телефоном тільки для роботи, а по закінченню робочого часу – відразу ж вимикати всі девайси.

Спочатку буде дуже незвично через брак інформації. Але з кожним днем ​​ви все більше отримуватимете задоволення від читання паперової книги, ванни з піною, живого спілкування з друзями та коханими.

Якщо тиждень для вас занадто багато, відведіть лише один день. Бажано, вихідний.

  1. Lifestyle-детокс

Природа – найкращий лікар. Від поганого настрою і стресу, що затягнувся. Велике місто забирає всі сили, і кожному потрібний відпочинок, перезавантаження.

Для цього вирушайте за місто з друзями чи коханим. Існує безліч заміських клубів, які надають оренду гостьових будиночків у лісі або на березі озера.

Саме це допоможе вам розслабитися, набратися сил та відчути себе краще.

Якщо ж у вас немає поки що такої можливості – намагайтеся частіше відвідувати міські парки, причали і просто більше ходите пішки!

  1. Ментальний детокс

Ви вже чудово знаєте, що наші думки матеріальні. Намагайтеся частіше себе хвалити, думати про хороше і не піддаватися сумним думкам, які затягують як лійка.

Найкраще медитувати з ранку чи перед сном. Це допоможе очистити голову, розслабитися та заспокоїтися.

Влаштуємо генеральне прибирання в організмі? 5 способів провести детокс і стати здоровішим!

  1. Бьюті-детокс

Наша шкіра є дзеркалом внутрішніх процесів в організмі. Якщо він забитий токсинами, то це неодмінно позначиться на обличчі та тілі.

Для того, щоб очиститися зовні – існує безліч доглядових косметичних наборів і процедур. Різні скраби, пілінги, креми, лосьйони.

Пам’ятайте, що спочатку потрібно працювати над внутрішнім детоксом і лише потім переходити на зовнішній.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *